“Целта на контролата бе тези хора, които не са играли,

...
“Целта на контролата бе тези хора, които не са играли,
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Може да започнем с някои от младите срещу ЦСКА

“Целта на контролата бе тези хора, които не са играли, да влязат също в игрови темп. Да компенсират игровото време, в което са изостанали. Имаше и някои неточности, само че в тези контроли като цяло не е значима играта, а е значимо отношението на играчите, а то беше положително ”.

``
реклама

Относно бразилеца Родриго, треньорът на “моряците ” показа: по принцип може да играе и на трите позиции зад нападателя. Накрая игра и като нападател. Познаваме му качествата, само че му би трябвало малко акомодация. Знаем, че е добър футболист, само че би трябвало да се приспособява към футбола у нас. Няма да даваме лични оценки, само че като цяло сме удовлетворени от всички ”.

Целта тази седмица е да презаредим батериите и да се готвим за мача с ЦСКА. Не сме решили дали да не дадем отмора на някои съществени играчи в някои от мачовете, защото всички мачове са еднообразно значими, както с ЦСКА и Левски, по този начин и с Ботев за купата. Целта ни беше да забележим дали можем да разчитаме на повече футболисти за мачовете. Виктор Генев, Стефан Станчев и Цецо Панов имат проблеми след последния мач, само че не са такива, че да ги оставят за дълго време отвън строя, допускам, че в петък ще упражняват ”, сподели още експертът.

“Моряците ” би трябвало да работят най-вече в завършващата фаза и в контрола над топката, което е решаващо в мачове със мощни съперници. В четири от шестте мача след възобновяване на шампионата не сме позволили гол, това е добър отзив за работата на тима в отбрана, въпреки че и там имаме пропуски ”, сподели още Илиев. Математически допустимо е тимът да доближи до третото място, само че най-важното нещо съгласно наставника на варненци е положителната игра, всичко останало е разследване.

“Излизаме, с цел да се опитваме всеки мач да играем добре и да подобряваме играта си, в случай че можем да интегрираме някои от младите футболисти, които видяхте, че се показаха на много положително игра и сигурно може да стартира против ЦСКА някои от тях, тъй като демонстрират, че е пристигнал моментът да бъдат титуляри ”, показа Илиан Илиев.

Треньорът на Черно море акцентира, че има коренна смяна в отношението на Кононго към подготвителния развой и когато се завърне отново ще е алтернатива за ляв бранител.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР