„Целта на БСП е да променим модела на управление, който

...
„Целта на БСП е да променим модела на управление, който
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Залогът на местните избори не е само София, а България


„ Целта на Българска социалистическа партия е да променим модела на ръководство, който от София се придвижи и в цялата страна. Нека не забравяме, че ГЕРБ започнаха отсам и ще свършат тук. Залогът на локалните избори не е единствено София, а България “. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Георги Свиленски. Той изясни, че Мая Манолова е имала най-вече номинации в главните и районните организации. Той акцентира, че тя е била подкрепена единомислещо и на Градската конференция и на Националния съвет на левицата. „ Българска социалистическа партия излиза мобилизирана на тези избори и Мая Манолова може да разчита на една сериозна поддръжка, без която мъчно ще стане кмет на София “, акцентира той. По думите му съветниците на Българска социалистическа партия ще извършват платформата на партията в полза на жителите. Той изясни, че Мая Манолова е потвърдила през годините, че може да мисли за жителите и би управлявала в техен интерес. Свиленски съобщи, че поддръжката на Българска социалистическа партия не е безусловна и има няколко неща, от които няма да отстъпи, поради което са били извършени диалози сред Изпълнителното бюро на Градската организация дружно с листата за общински съветници и Манолова, с цел да се види съвпадението в стратегиите, каквото е открито.

„ За нас не е значимо единствено да се окичим с победа на изборите в София, а да създадем нещо положително за града, да обединим оптимално огромен брой жители на София и организации, които застават зад Мая Манолова. Важното е софиянци да живеят добре “, безапелационен бе социалистът. Той съобщи, че Българска социалистическа партия застава със своята стратегия и платформа за София. „ Когато разнообразни субекти одобряват и не отхвърлят това, което ние предлагаме, няма нищо по-хубаво за града от това тази обединена поддръжка и хрумвания да победят в София “, сподели той. Според него Българска социалистическа партия ще се бори и да е първа политическа мощ в София, с максимален брой общински съветници.

Георги Свиленски съобщи, че в тази акция Българска социалистическа партия ще дава решения на проблемите на хората. „ Това е залегнало и във „ Визия за България “ и във визията за всяко обитаемо място. С решенията на проблемите и претендентите, които имаме - най-вече младежи, заредени с готовност за победа, с цел да трансформират своето обитаемо място - този път ще успеем “, сподели той.

Георги Свиленски разяснява и думите на премиера Борисов, че БНР прави бунт против държавното управление. „ Г-н Борисов, шефът на БНР се избира от Съвет за електронни медии, в който болшинство имат вашите представители. Кой тъкмо прави метежа против държавното управление? Докога, господин Борисов, ще се оправдавате - било то с БНР или с други медии, че са ви отговорни и някой желае да Ви смъква? Ако това е по този начин, това е огромен проблем към този момент “, заключи Георги Свиленски.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР