Целият свят има нужда от пробуждане. Нещата отиват на зле.

...
Целият свят има нужда от пробуждане. Нещата отиват на зле.
Коментари Харесай

Учителят Тео: Коронавирусът е изкуствено раздухвана истерика, откъсвънето на хората може да е фатално са света

Целият свят има потребност от събуждане. Нещата отиват на зле. Откъсването на хората от работа, от учебно заведение, от университета, може да бъде съдбовна за света като цяло. Това сподели пред БНР Теодосий Теодосиев, преподава приложна математика и физика, именуван е Златния преподавател на България. Неговите възпитаници го назовават учителят Тео.
Според него не е редно учебните заведения да бъдат затваряни поради ковид.

„ Ако се пазим непрестанно, в никакъв случай няма да получим групов имунитет. Не би трябвало дребните да се извеждат от учебно заведение, те минават безсимптомно заболяването и те ще са първите, които ще бъдат бариерата.

Това за мен не е и същинска зараза, тъй като преди време правехме грипна почивка, когато 25% от учениците са разболеят, само че да са на легло. В момента за целия свят няма не 1%, а 1 промил, който да се е разболял. Това е една изкуствено раздухвана истерика и задачата е основаване на международна икономическа криза… Нищо не става инцидентно “. Теодосиев добави:

„ Онлайн образованието ще докара до тотална неначетеност измежду учениците. Който желае да си избави детето, би трябвало да го накара да учи. Светът се омързеливи, оставихме всичко да вършат китайците, тези от далечния Изток. Останалият свят отива на крах... Хората не желаят да мислят “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР