Целият футболен елит в Италия изрази най-искрените си съболезнования след

...
Целият футболен елит в Италия изрази най-искрените си съболезнования след
Коментари Харесай

Футболният елит в Италия скърби след смъртта на Астори

Целият футболен хайлайф в Италия изрази най-искрените си съболезнования след неочакваната гибел на капитана на Фиорентина Давиде Астори.

31-годишният футболист, който е италиански национал, е умрял в съня си в хотелската си стая, където е бил дружно с целия тим на Фиорентина преди срещата с Удинезе, която трябваше да се състои по-късно през днешния ден в Удине.

След ужасяващата вест последва анулиране на всички срещи от 27-ия кръг в Серия " А ", а множеството от елитните клубове в страната изрекоха съжалението си след случилото се.

Публикация на Ювентус в " Туитър " гласи: “Днес няма цветове, а само дълбока болежка. Ювентус показва най-искрените си съболезнования на семействтото на Давиде Астори и Фиорентина’'.

Рома също показа известие в профила си в обществената мрежа: " Отборът на Рома се причислява към скръбта на целия свят след раздялата с Давиде Астори. Объркани от трагичната вест, управителни фактори, футболисти и целият клуб се сплотяваме в болката на неговото семейство”.

Наполи изрече най-искрените си съболезнования към фамилията на италианския национал:
" Потресени от трагичната вест за гибелта на Давиде Астори, се причисляваме към скръбта на семейстото на Капитана на “Ла Виола” и цяла Фиорентина”.

“Всички в Удинезе сме надълбоко шокирани от новината за неочакваната гибел на капитана на Фиорентина Давиде Астори. Мислите на всички в клуба са със семейстото на Астори, неговите другари и съотборници”, разгласиха от Удинезе.

" Не съществуват думи, които да опишат болката, която удари всички ни”, гласи известието от Торино.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР