Целите бяха изпълнени. Винаги може повече, но в средата в

...
Целите бяха изпълнени. Винаги може повече, но в средата в
Коментари Харесай

Вигенин: ГЕРБ се износва, ситуацията в България вече е различна

Целите бяха изпълнени. Винаги може повече, само че в средата в която бяхме сложени, се представихме добре. Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия и зам.-председател на Народното събрание Кристиан Вигенин във връзка резултатите от локалните избори.

Българска социалистическа партия изрично се върна в локалната власт и това е добра основа за надграждане. Ситуацията в България към този момент е друга, съобщи той.

Българска социалистическа партия има едно поредно развиване в последните няколко години, в които се представяме добре и разширяваме въздействието си. Това е един прилив, който изтласква Българска социалистическа партия все по-нагоре във въздействието на българската политика. Понякога натрупванията могат да доведат до една доста бърза смяна. Трябва да поставяме още старания, само че това, което постигнахме на тези избори, без да е някаква грандиозна победа, е задоволително, тъй като в локалната власт се получава едно доста съществено окопаване на настоящото болшинство. Кметовете получават доста сериозна поддръжка от настоящото болшинство, а когато пристигна времето, те пък крепят болшинството в централната власт. Това е една скица, която е доста мъчно да бъде разрушена, разяснява Вигенин.

Има едно изхабяване в ГЕРБ, само че в доста общини, където най-големият шеф е общината, има боязън у хората, а настрана е и пазаруването на гласове – главно от ръководещите, защото те имат съответния запас. За това бяха пуснати не малко сигнали, уточни социалистът.

Кристиван Вигенин означи, че Българска социалистическа партия ще разиска дали да поддържа политически вероятно искане на екипа на Мая Манолова за анулиране на изборите в София.

Той разяснява и бъдещите проекти на Манолова в политиката. В последните години тя изживя една еволюция, която я отдалечи от Българска социалистическа партия. Не съм сигурен, че ще се върне при нас. Тя има лични упоритости, поисквам ѝ триумф, съобщи Вигенин.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР