Цели 3 години след смъртта на Стефан Данаилов имуществото му

...
Цели 3 години след смъртта на Стефан Данаилов имуществото му
Коментари Харесай

Синът на Стефан Данаилов харчи парите на доведения си брат!


Цели 3 години след гибелта на Стефан Данаилов имуществото му към момента е настояща тематика. Приживе Ламбо е бил в действителност доста богат човек и му е останало значително, въпреки да беше безгрижник цялостен живот и да обичаше да харчи.

Оказва се, че апартаментът в „ Лозенец ”, в който живееха Стефан и Мария, към този момент е владеене на Росен Цанков, който е доведен наследник на артиста. Той обаче не го е получил безплатно, а против 97 хиляди лева Покупко-продажбата е била осъществена малко преди гибелта на звездата от „ Дами канят ”.

Прави усещане, че Ламбо е дал на сина на жена си жилището на двойно по-евтина цена. Един апартамент от 145 кв. м. в един от най-елитните квартали на столицата коства най-малко 97 хиляди, само че евро.

На тези 97 бона сега се радва биологичният наследник на артиста Владимир, който живее в Съединени американски щати, където към този момент е женен. Влади приключи медицина, само че към момента не изкарва положителни пари и по тази причина наследството от татко му му е добре-дошло.

По-голямата част от своето имущество Ламбо остави точно на единствения си наследник, който е от извънбрачната му връзка с Ирен Кривошиева. Според мълвата цялостен живот артистът е изпитвал възприятие за виновност, че не е взел участие пълноценно в развъждането на Влади и по тази причина му е оставил съвсем всичките спестявания в банката, които има.

Росен и Владимир не са близки и в никакъв случай не са били. Двамата имат към 20 години разлика във възрастта, само че не това е повода да не са близки, а това, че Влади е плод на невярност на Ламбо по отношение на майката на Росен. Сега обаче се получава по този начин, че Влади живее с парите на доведения си брат.

Източник: Ретро
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР