Царско село завърши 2:2 в контролна среща срещу втородивизионния тим

...
Царско село завърши 2:2 в контролна среща срещу втородивизионния тим
Коментари Харесай

След два гола аванс: Спортист Своге пропусна да бие Царско село в контрола

Царско село приключи 2:2 в контролна среща против втородивизионния отбор на Спортист Своге. Гостите поведоха с 2:0 до почивката с попадения на Ивайло Христов и Илия Русинов. През второто полувреме играчите на Любослав Пенев натиснаха съперника и съумяха да изравнят. Дилян Георгиев се регистрира с две асистенции, а Лукас Диас и Димо Бакалов вкараха голове с глава.

Още в 10-ата минута Ивайло Христов стреля неспасяемо във вратата на Янко Георгиев с удар от отдалеченост. „ Царете “ направиха няколко забавни офанзиви, само че не съумяха да застрашат съществено вратата на Ивайло Василев. В 29-ата минута Александър Александров центрира рисково паралелно на голлинията, само че не се откри човек, който да засече топката в мрежата на гостите.

Малко преди почивката Спортист вкара и втори гол. Деян Христов центрира и Илия Русинов с глава изпрати топката в далечния за вратаря ъгъл.

В началото на втората част Любослав Пенев направи някои промени в състава, което докара до по-активна игра в предни позиции.

6 минути след началото на втората част топката мина около гредата след триково осъществяване на директен свободен удар. Малко по-късно стражът на гостите Ивайло Василев направи ослепително избавяне след удар от няколко метра. В 62-ата минута Васил Шопов също изскочи на добра позиция, стреля, само че Василев още веднъж избави. Димо Бакалов също пропусна добра голова опция. В 73-ата минута той влезе в наказателното поле и стреля, само че топката излезе в навън.

Гостите получиха червен картон в 78-ата минута. Лукас Диас даде превъзходен извеждащ пас към Димо Бакалов, който обаче бе съборен от Богомил Богомилов на границата на наказателното поле и реферът му сподели червен картон. Бакалов извърши директния свободен удар, само че стражът на гостите избави.

В 81-ата минута Царско село понижи резултата. Дилян Георгиев с хубаво центриране отдясно качи топката на главата на Лукас Диас, който с глава вкара топката в мрежата на гостите. В последната минута на дуела Дилян Георгиев повтори центрирането и Бакалов с глава изравни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР