Царската дъщеря княгиня Калина е изпила поне бутилка вино, след

...
Царската дъщеря княгиня Калина е изпила поне бутилка вино, след
Коментари Харесай

Княгиня Калина изпила бутилка вино и седнала зад волана?

Царската щерка княгиня Калина е изпила най-малко бутилка вино, след което е седнала зад кормилото и е аварирала, настояват източници на Lupa.bg. Засега информациите какъв брой тъкмо промила е имала екстравагантната щерка на Симеон II в кръвта си варират сред 1,2 и 1,6%, което обаче е доста над допустимата централизация.

Калина е аварирала край хотел „ Мура “ в Боровец. Това е станало при маневра по време на излизане от паркинга, като княгинята се е блъснала в близката преграда. Опитала се да избяга, само че била арестувана от защитата на хотела.

При идването на полицията е открито, че тя е с над 1,2 промила алкохол в кръвта. Княгинята ще бъде съпроводена от полицията, с цел да й бъде взета кръвна проба.

Според новите промени в Наказателния кодекс страната ще може да конфискува колата на пияни водачи при избрани условия.

Ако шофирате с над 1,2 промила алкохол се поставят от 1 до 3 години затвор и санкция от 200 до 1000 лв..

При наново нарушаване с над 0,5 промила още веднъж се лишава автомобилът, и се постановат от 1 до 5 години затвор, и от 500 до 1500 лв. санкция.

Засега не е ясно къде се е почерпила Калина. Тя живее със фамилията си в двореца дворецът „ Царска Бистрица “ в Боровец, който е благосъстоятелност на татко й Симеон Сакскобургготски и сестра му Мария Луиза.

Снимка: Княгиня Калина в полицейска патрулка след задържането си. Фото: „ 24 часа “

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР