Църковни свещи – важно е да ги използвате правилно Вярващите

...
Църковни свещи – важно е да ги използвате правилно Вярващите
Коментари Харесай

Църковни свещи – ето как да ги използвате правилно

Църковни свещи – значимо е да ги употребявате вярно

Вярващите идват в църквата като място, където могат да изчистят мислите, душата си, а някои вървят единствено на огромни празници.

Но има такива хора, които идват на това ярко място, с цел да трансферират нещастията и гнева си върху другите или да попречат на триумфа им.

Колкото и възмутително да звучи, само че в църквата можете да се натъкнете на магьосница или енергиен върколак. Докато сте в храма, би трябвало да бъдете деликатни, с цел да отбраните себе си и околните си от вероятни беди.

Как да се държите в църквата
Преди да влезете в църквата, можете да дадете лепта на просяците, като кажете: „ Нека ръката на даващия да не остава нищожна “. Но не трябва да вършиме това на изхода, тъй като с парите връщате това, за което сте пристигнали, за което сте помолили Господа и светиите.

Когато сте в църквата или към нея, обърнете внимание на хората към вас. Вещиците и магьосниците се пробват да кръстосат пръстите си или самите ръце, тъй че лявата ръка да лежи на дясната. В храма те стоят по подобен метод, че гърбовете им постоянно да са скрити от олтара. И се пробват да изоставен църквата допустимо най-бавно и с тил.

Друг значим миг: в църквата могат да ви заобиколят назад на часовниковата стрелка и да ви пернат за ръката, след което да застанат зад вас, с цел да смучат от силата ви. Ако това се случи, тогава незабавно, без съмнение, докоснете този човек с лявата ръка, тъй че да му върнете неприятното назад.

Обърнете особено внимание на свещите, защото точно с тяхна помощ вещиците постоянно вършат своите ритуали. Това е доста значимо, изключително в навечерието на Великден, когато милиони хора отиват на черква.

Църковни свещи
Много хора не знаят къде се слага запалената свещ. Вещицата или магьосникът, несъмнено ще се опитат да се приближат до подобен човек. Те споделят на човек: „ Поставете свещта и излезте с тил “. Ако го извършите, ще си навредите.

В храма не трябва да палите свещ от кибрит или запалка, единствено от свещта, която гори в центъра. В никакъв случай не палете свещта от хората до вас, с цел да не прехвърлите техните проблеми върху себе си. Също по този начин, не позволявайте на другите да палят от вашата, с цел да не лишават от щастиетото ви.

Не оставяйте свещта, до момента в който по-голямата част не изгори.

Изгасете свещта сами и го направете единствено с пръсти, не я духвайте.

Обърнете внимание на този миг: запалили сте свещ, отдалечили сте се от нея и тя ненадейно стартира да пуши. Погледнете в краката си, може да сте настъпили прокълната игла.

Когато поставяте свещ за здраве пред иконата на някой светец и започнете да се молите, тогава не позволявайте на външни хора да я реалокират.

Вижте още: При болежка в краката си направете следната вана!

Уверете се, че вашата свещ не е угасена или поставете друга свещ. Така, нормално, желаят да ви навредят.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР