Църковен пастор, чиято съпруга го заподозря, че е започнал да

...
Църковен пастор, чиято съпруга го заподозря, че е започнал да
Коментари Харесай

Рядко заболяване превърна пастор в алкохолик. Вижте защо

Църковен свещеник, чиято брачна половинка го заподозря, че е почнал да пие скрито, откри, че има рядко заболяване, при което червата му трансформират въглехидратите в алкохол.

Адам Стъмп от Питсбърг, Пенсилвания, губи схващане и приказва нечленоразделно, без да е изпил нито една глътка алкохол. Той даже е заставен краткотрайно да се откаже да кара поради признаците си, заяви „ Дейли Мейл ”.

Съпругата му Джан Стъмп е уверена, че той води двойнствен живот и прикрива навика си да пие, откакто мъжът ѝ почнал постоянно да демонстрира експанзия и да мирише на алкохол.
Сервитьорка получи голям бакшиш. Това, което последва, шокира всички
Сервитьорката Райън Бранд от ресторант OvenTap в американския щат Арканзас бе уволнена, откакто гостите на заведението й остав...
Прочети повече
След голям брой визити при лекари, които считат, че пасторът е скришен пияч и го приканват да спре да пие, през февруари мъжът е диагностициран със синдрома на автопивоварната (ABS).

ABS, прочут също като синдром на чревната ферментация или ендогенна ферментация на етанол, е рядко срещано положение, което кара организма да трансформира въглехидратите в алкохол. 

Баща на четири деца свещеник Стъмп споделя, че първоначално брачната половинка му Джан не е вярвала, че не е пил. След като е диагностициран, тя декларирала, че „ не може повече да понася стрес ”.

Сега той се оправя със положението си, като заобикаля въглехидратите и се храни с яйца, пилешко, говеждо, бургери и пържоли.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР