Цанко Цветанов коментира шансовете на националния отбор по футбол в

...
Цанко Цветанов коментира шансовете на националния отбор по футбол в
Коментари Харесай

Цанко Цветанов: Не виждам какво толкова страшно може да има за нас на Евро 2020

Цанко Цветанов разяснява възможностите на националния тим по футбол в баражите за Евро 2020. Ето какво сподели един от героите от паметното лято в Съединени американски щати:

" Ще се веселя доста, в случай че успеем да се класираме на Европейското състезание. Унгария и вероятно Исландия са малко по-добри от нас, ние към момента изоставаме. В тези две страни е вложено доста във футболната инфраструктура. Ние не знам какво сме правили и по какъв начин сме го правили...

Като видите равнищата на Славия, или равнищата на Локомотив (Пловдив)... в случай че това са нови терени, значи някой си е оставил ръцете там.

Не виждам какво толкоз ужасно може да има за нас на Евро 2020 - значимото е, че България ще бъде на картата. В Западна Европа на смешка са ме питали дали още играем ние, сегашните български футболисти не са тематика на диалог в топ страните. Това е видно, ние нямаме играчи в някое от водещите шампионати.

Едно време се бяхме построили в България, имахме равнището да играе в такива шампионати. В България има гении, не може да няма. Проблемът е, че не ги развиваме, в случай че ги открием ", сподели Цветанов. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР