Трябват крайни мерки срещу мародерите, които правят обири по време

...
Трябват крайни мерки срещу мародерите, които правят обири по време
Коментари Харесай

ВМРО иска сурови наказания за апашите, обрали лекарката, която се бори на първа линия срещу COVID-19

Трябват крайни ограничения против мародерите, които вършат кражби по време на пандемията. Това съобщи в собствен пост във "Фейсбук " националният представител от Вътрешна македонска революционна организация Красимир Богданов, оповестиха от пресцентъра на партията.

Поводът е грабеж на жилището на лекарка от Козлодуй, която се бори на първа линия против COVID-19. Грабежът е станал по време на нейно дежурство.

Обраха дома на доктор на "първа линия ", до момента в който е на дежурство

"Д-р Биляна Стояновска е доктор и общински консултант от Вътрешна македонска революционна организация в Козлодуй. Тя е на първа линия в битката с COVID-19. Докато отсъства от у дома, жертвайки живота си в лекуването на болните, наглеците протягат ръка на имуществото й. Понякога си мисля, че при разкриването на причинителите на такива закононарушения би трябвало да се вземат крайни решения. В случая пожелаваме сурови санкции против мародерите, които вършат кражби по време на пандемията ", написа депутатът във "Фейсбук ". Красимир Богданов ще пусне и умишлен сигнал до шефа на ОДП на Министерство на вътрешните работи - Враца, осведомят от Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР