Трябваше да нося грим, иронизира Доналд Тръмп-младши в сряда, когато

...
Трябваше да нося грим, иронизира Доналд Тръмп-младши в сряда, когато
Коментари Харесай

Подсмихвания, усмивки и неправилно произношение – Вътре в дебюта на Доналд Тръмп-младши в съдебната зала

" Трябваше да нося грим ", иронизира Доналд Тръмп-младши в сряда, когато група фотографи се втурнаха в съда, с цел да го снимат.

Като изпълнителен шеф на организацията Тръмп, той свидетелстваше в многомилионен цивилен развой, който можеше да накара фамилията му да загуби забележителна сума част от нейната бизнес империя.

Коментарът му даде звук на едночасова атака на чара, в която господин Тръмп-младши нехайно се ангажира със съдията, до момента в който оставяше юристите си да се карат вместо него.

Големият наследник на някогашния президент изглеждаше убеден и спокоен на свидетелската пейка. Той се усмихваше по време на правосъдното съвещание, даже понякога се майтапеше и предизвикваше смях в правосъдната зала.

Залозите обаче бяха високи и претенциите против него съществени.

Съдията към този момент е открил, че организацията Тръмп е фалшифицирала бизнес записи. Това чуване ще позволи други искове и евентуални наказания, които, в най-лошия сюжет за фамилията, биха могли да накарат господин Тръмп-младши, дружно с татко му и брат му Ерик, да изгубят всъщност способността да вършат бизнес в Ню Йорк

Но господин Тръмп младши не изглеждаше смутен. Носещ тъмносин костюм и фламинго-розова вратовръзка, актуалният гражданин на Флорида сподели шеговито на съдията, че е „ запазил темпото на Ню Йорк “, откакто беше помолен да приказва по-бавно.

В различен миг арбитър Артър Енгорон означи шеговито, че господин Тръмп-младши би могъл да уреди нищожен спор по отношение на произношението: дали да се произнася „ revocable “ като „ re-VOCK-able “ " или " опция за наново VOKE ".

Г-н Тръмп младши се засмя и сподели, че не знае.

Когато Колийн Фахърти от канцеларията на основния прокурор по-късно формулира въпроса си с едно наречие, господин Тръмп младши се пошегува, че схваща единствено другото.

При различен случай госпожа Фахърти притисна 45-годишния мъж да разбере насоките, които бизнесът употребява, с цел да подсигурява, че финансовите записи се поддържат тъкмо. Той провокира смях, като се усмихна и отговори: „ Нямам схващане “ – част от по-широкия му мотив, че не е забъркан в тънкостите на счетоводството на компанията, както настояват прокурорите.

Офисът на основния прокурор твърди, че той и брат му Ерик са били " тясно забъркани " в организацията Тръмп и споделиха в правосъдните документи, че са били " наясно с същинските финансови резултати на компанията ".

Доналд Тръмп-младши свидетелства в развой за гражданска машинация в Ню Йорк Пет неща, които би трябвало да знаете за процеса против Тръмп в Ню Йорк Бляскавите здания в Ню Йорк, които Тръмп може да загуби

Веселата персона на господин Тръмп-младши в сряда беше доста друга от хипер-мъжествен десен авторитетен човек, който нормално изобразява.

В изява в консервативната мрежа Newsmax по-рано тази седмица той назова процеса " машинация " и назова камарата " съд на кенгуру ". p>

Но той се въздържа да излъчи такава бомбастична рецензия в съда. Въпреки че арбитър Енгорон изглеждаше в обичайно въодушевление, по-рано той беше глобил бащата на господин Тръмп младши с 15 000 $ (12 300 паунда) за отправяне на политически офанзиви против правосъдния личен състав.

По-голямата част от разпитите на госпожа Фахърти бяха съсредоточени върху установяването на работата на господин Тръмп-младши в организацията Тръмп и присъединяване му в правенето на разнообразни финансови документи, които са били под контрола на основния прокурор инспекция.

Очакването за тази фаза на процеса се натрупваше от началото му на 2 октомври. Г-н Тръмп-младши е първият от неговите братя и сестри, който дава показания, като Иванка и Ерик Тръмп се чака да създадат това през идващите дни. Самият Доналд Тръмп може да заеме позицията идната седмица.

И до момента в който господин Тръмп-младши се сблъска с релативно бездраматичен ден в сряда, тонът може да се промени, защото основният прокурор екипът възобновява разпита си в четвъртък сутринта.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР