Трябва ли да се случи инцидент, за да се постави

...
Трябва ли да се случи инцидент, за да се постави
Коментари Харесай

Подлез във Варна потъна в мрак - Общината нехае

Трябва ли да се случи случай, с цел да се сложи осветяване в подлеза във Варна, намиращ се против автогарата. 

За доста от нас е ясно, че подлезите са местата, където постоянно се случват разнообразни произшествия и закононарушения, като да вземем за пример обири, заплашванията и убийства. Често тези места, които наподобяват като страшни подземия, се трансформират в дом за бездомни. Подлезите са комфортни и за хората, практикуващи най-древната специалност - проституцията. Местата са обичани и на наркозависимите - точно там те вземат следващата доза. 

Важно е подлезите да бъдат оборудвани с осветяване, с цел да бъдат една концепция по-спокойни пешеходците. Осветителни тела в подлеза срещу Автогара Варна обаче липсват. Преди седмица Нели Николова алармира за казуса на тел. 112, а служителката, с която разговаряла, й декларирала, че ще съобщи сигнала на Общината. Вероятно сигналът не е подаден, защото казусът с неналичието на осветяване във въпросния подлез е настоящ и към днешна дата. 

" Аз съм наясно, че господата общинари не вървят пеш като нас, а се придвижват с първокласните си коли... Обаче, в случай че стане случай, заради неосветените елементи в подлеза и големите локви, перманентната нечистотия, както и съмнителните видове, които населяват този и други неосветени подлези в града ни - Кой ще дава отговор, кой...? ", написа в обществената мрежа Facebook Нели Николова и добавя: 

" Сега всички партии единствено предизборни обещания дават и се хвалят авансово какви богатства ще основат за бедния и отлъчен, елементарен и обезсилен, грохнал български народ. "

В мненията под обявата на дамата се включа Ивайло Тодоров, който споделя, че подлеза в региона на " Образцов дом " също не е осветлен.

" Хората вечер пресичат през булеварда, което е много рисково, поради високата скорост, с която минават колите. Явно се чака да стане случай и тогава да се вземат ограничения. Всеки път едно и също. Подадени са сигнали и никакъв резултат няма ", пише още Тодоров.

Снимката е илюстративна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР