Трябва да вкараме пътното убийство в самия закон. За това

...
Трябва да вкараме пътното убийство в самия закон. За това
Коментари Харесай

Настимир Ананиев иска понятие пътно убийство в закона

Трябва да вкараме пътното ликвидиране в самия закон . За това настоя в утринния блок на БиТиВи специалистът по пътна сигурност Настимир Ананиев .

Той е ядосан по тематиката, тъй като съвсем нищо не се направило за пътната сигурност за ограничение войната по пътищата в последните години. Само за дрога ли би трябвало да се ползват тежки санкции, а за алкохол, а за превишена скорост , запита Ананиев и уточни, че ограниченията би трябвало да бъдат съответни с възприятие за правдивост. " Какъв сигнал даваме към обществото - че можеш да убиеш и да получиш минимална присъда. Ще получи ли условна присъда килърът на Милен Цветков ", запита Настимир Ананиев.
 Милен Цветков почина при тежка злополука
Милен Цветков почина при тежка злополука

Починал на път за болничното заведение...

2 милиарда лв. са директните и индиректните загуби за бюджета от пътната сигурност. Трябва да бъдат увеличени наказванията за дрогираните водачи, настоя той и предложи за шофиране с алкохол над 1.5 промила да се поставя ефикасна присъда.

" Не може да пиеш и да караш ", безапелационен е Настимир Ананиев.

Четирима са привлечените бяха арестувани за гибелта на журналиста Милен Цветков - водачът Кристиан Николов, притежателят на автомобила и майка на Кристиан, както и двамата пасажери в колата - приятелката на Кристиан - Симона и синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР