Трябва да въстанем срещу страха, авторитаризма и корупцията, заяви в

...
Трябва да въстанем срещу страха, авторитаризма и корупцията, заяви в
Коментари Харесай

Мариела Модева: Да въстанем срещу страха, авторитаризма и корупцията

Трябва да въстанем против страха, авторитаризма и корупцията, съобщи в БСТВ претендентът за евродепутат проф. Мариела Модева. Тя бе безапелационна, че в случай че хората не усетят смяна в приходите си и в качеството на живот, няма да се върне вярата, че Европейски Съюз има бъдеще. " Българите не сме второ качество хора. Нашият глас е значим ", съобщи проф. Модева. Според нея Българска социалистическа партия може да промени към по-добро модела, по който се развива Европа. " Ще се борим за оптимален брой места, с цел да може всички наши хрумвания и ограничения да станат действителност. Да върнем хората в центъра на европейските политики е моя идея и персонален ангажимент ", съобщи проф. Модева.

Българска социалистическа партия е за повече интеграция, само че ще пазиме изконните български полезности, съобщи претендентът за евродепутат проф. Румен Гечев в телевизионно присъединяване. Той е безапелационен, че Европейски Съюз е бъдещето на България. " Ние сме допринасяли и можем да допринесем за развиване на тези полезности, само че би трябвало да бъдем дейни, а да не слушаме прави на телефона какво подреждат началниците от Брюксел да бъде направено от нашата страна ", акцентира проф. Гечев. " Трябва да се разбере, че Европа и европейските фондове не са средства за персонално обогатяване. Членството на България в Европейски Съюз е да създадем всичко допустимо за равнене на виталния стандарт на българите с този на Европейски Съюз ", съобщи той.

" България има потребност от повече същински българи, които знаят и могат да пазят националния интерес в Европа. Убеден съм, че Българска социалистическа партия ще изпрати там тъкмо такива хора, които ще създадат Европа по-социална, по-справедлива, по-обединена, по-сигурна ", съобщи претендентът за евродепутат Димитър Данчев в телевизионно изявление. Според него задачата на Европейски Съюз е освен да сплотява страни, а да сплотява и хората. Тези избори са значими, тъй като на карта е заложена опцията след тях да се върне справедливостта в България, добави Данчев.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР