Трябва да уважим жертвите от арменския геноцид. Това каза от

...
Трябва да уважим жертвите от арменския геноцид. Това каза от
Коментари Харесай

Геноцидът над арменците е като страница от готварска книга за канибали

Трябва да уважим жертвите от арменския геноцид. Това сподели от парламентарната естрада водачът на НФСБ Валери Симеонов в декларация от името на ПГ на „ Обединени патриоти “.
По думите му преди 103 години е осъществено едно от най-чудовищното зверства в човешката история от Османската империя, а точно геноцида по отношение на арменския народ.
„ В този злополучен интервал са изгубили живота си над 1,5 млн. арменци “, сподели Симеонов и уточни, че прокудените са над 1 млн. души.
„ На тази дата би трябвало да изразим поклонение и да уважим жертвите от този геноцид “, сподели още водачът на НФСБ.
По думите му този геноцид по-скоро може да бъде признат като страница от готварска книга на канибали , а не като държавно деяние.
Той напомни, че Народното събрание с голямо болшинство с гласовете на всички народни представители, без тези на Движение за права и свободи , е приело решение за наказание на геноцида против арменците.
„ Ние сме длъжни и към нашето лично решение - решението на най-висшия законодателен орган да отбележим тази дата “, сподели Симеонов и уточни, че даже би било добре жертвите да се почетат с едноминутно безмълвие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР