Трябва да споделим, че подозрително повдигнахме по една вежда, когато

...
Трябва да споделим, че подозрително повдигнахме по една вежда, когато
Коментари Харесай

Сериозно ли? Мегз спря месото и хайвера, започна да сокоизвлича

Трябва да споделим, че съмнително повдигнахме по една вежда, когато някогашната дизайнерка Миглена Каканашева Мегз се похвали, че си е поставила " Феса на майката Земя ". Но истината е, че повдигнахме и другата, когато описа в 17-минутно видео по какъв начин " сокоизвлича ".

Виж още: Достойна за червен килим: Джулката на френско странствуване, изкуши с топлес снимка 

Ако сте пропуснали, дано небрежно разкажем: от известно време Мегз живее в Дубай, където я заведе духовният ѝ път. Тя към този момент не се занимава с дизайн на облекла, а... със себе си. Така да вземем за пример във въпросното видео споделя, че се намира в положение, в което цялата тя е просто обич и не усеща друго възприятие и няма други мисли в главата си.

Та сокоизвличането било разследване на всичко това. Денят " Х " се оказал 11 октомври, когато тя спряла месо, риба, яйца, даже и хайвер. Просто тялото ѝ тогава се оказало готово чистотата на мозъка да се придвижи и в плътта ѝ.

via GIPHY

Мегз сега не се храни по метода, по който е прочут на човечеството или по който се храни който и да е представител на животинското царство. Просто тъй като Мегз дъвче храната и след това... я плюе. По думите ѝ това е " ненужна материя ". Бившата дизайнерка даже сподели не веднъж, а два пъти по какъв начин дъвче и плюе нарязана на части чушка. 

Виж още: Instagram фурията Доби Тафкова с неподозирани самопризнания за живота

Мегз е уверена, че по този метод храносмилателната ѝ система си почива интензивно, а доказателство за това е не какво да е, а слънчевата топка, която усеща в гърдите си. И, както се споделяше в една реклама, това не е всичко! Заради продължителното дъвчене на храната и в обикновено положение езикът на Мегз бил залепен за небцето, а по този начин се задействала ендокринаната система, а духът ѝ бил в непознати положения. Полезните субстанции пък влизали в тялото през бузите ѝ. 

А с какво се " храни " Мегз? С доста плодове, зеленчуци, мед, бобови храни, прясно и кисело мляко и вода. Мегз също по този начин е спряла да употребява козметика, защото в нея има изкуствени субстанции, само че няма по какъв начин да не се зачудим за какво беше с подобен съвършен червен маникюр във видеото. Но евентуално и за лаковете за нокти има естествени други възможности без изкуствени субстанции, за които просто не знаем.

Изображение: https://www.instagram.com/megz_miglena_kakanasheva/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР