Трябва да се запазят и българските интереси, още повече че,

...
Трябва да се запазят и българските интереси, още повече че,
Коментари Харесай

България по примера на Полша и Унгария мисли да забрани вноса на украинско зърно

" Трябва да се запазят и българските ползи, още повече че, когато две от страните реагират по този метод, то в случай че ние не реагираме по подобен, натрупванията на българска територия може да станат още по-големи, така че работим. Утре очаквам отчетите за правните учредения на процедура, на които са го наложили сътрудниците. Работим в тази тенденция, ще имаме връзка с министъра на стопанската система, тъй като той е отрасловият министър във връзка с този вид ограничения. Предполагам, че във вторник ние към този момент, събирайки цялата информация, ще има връзки с президента, който директно има задължения в тази обстановка, така че е въпрос на време ", съобщи пред медиите Явор Гечев. 

 

Той напомни, че още през септември страната ни е поискала реакция от Брюксел, а преди дни е провел онлайн диалози с негови сътрудници от шест страни.

 

Български зърнопроизводители в продължение на седмици стачкуват против вноса на украинско зърно.  Заради евтината продукция, която влиза от Украйна без мита, секторът се оплаква от загуби.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР