Трябва да се работи бързо, и през почивните дни“.Това заяви

...
Трябва да се работи бързо, и през почивните дни“.Това заяви
Коментари Харесай

Петков праща нервни SMS-и на Борисов, иска да си говорят. Лидерът на ГЕРБ не му вдига телефона

„ Трябва да се работи бързо, и през почивните дни “.

Това съобщи съпредседателят на ПГ-ДБ Кирил Петков след конференцията на ГЕРБ, на която Борисов излезе с оферта към некоалиционните си сътрудници - сключване на съдружно съглашение за три години, което ГЕРБ ще създаде до 10 дни.

 

Петков прикани сътрудниците си от ГЕРБ да работят по-бързо, по-старателно, „ с цел да имаме опцията да седнем и да приказваме още този уикенд “. 10 дни е прекомерно дълго “, сподели още той.

 

" Според мен е доста значимо да работим по-бързо. Знам, че имаме три почивни дни. Не би трябвало да са почивни за хората, на чиито плещи стои цялата страна. Бих призовал ГЕРБ да работят по-бързо, по-старателно, тъй че да имаме опцията да работим дружно още през този уикенд. Не би трябвало да чакаме конференция на Европейската национална партия или каквото и да е било ", настоя Петков.

 

„ Искам да видя какво тъкмо значи съдружно съглашение за целия мандат. Не мога да приема нещо, което още не съм прочел.

Съгласен съм, че хората не отиват на избори, с цел да гласоподават за регулатори. Точно това е казусът. Ние на 6 март ще си спазим обещанието и Денков ще си подаде оставката. Мария Габриел ще е министър председател ", увери Петков, като още веднъж подмина тематиката за външния министър.

 

„ Да седнем и да решим действителните задания, които интересуват жителите. Нямаме ли явен отговор за регулаторите, за службите, диалогът за министри е вторичен “, отсече той. 

 

„ Още вчера изпратих SMS и звънях на Борисов. И му споделих, че е време да седнем да приказваме, стига толкоз медийни изяви, цялата страна нас чака ”, разясни съпредседателят на Политическа партия, само че не сподели дали Борисов му е дал отговор. По информация на Епицентър. бг Борисов не му подвига телефона

 

„ Нито един български боец няма да бъде изпратен в Украйна ", съобщи още Кирил Петков.

 

„ Министър Тагарев ме уведоми за всички действия, които е направило Министерството на защитата по отношение на помощта за Украйна и аз съм му доста признателен, разбрахме, че през последните 9 месеца доста е направено.

Ще прикани нашите сътрудници от ГЕРБ да имат изчерпателен диалог с министър Тагарев, с цел да схванат какъв брой доста е направено.

Искам обаче ясно да кажа, нито един български боец няма да бъде изпратен в Украйна ", акцентира той.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР