Трябва да се прекрати глупавата теза, че едва ли не

...
Трябва да се прекрати глупавата теза, че едва ли не
Коментари Харесай

Даниел Митов: Трябва да се прекрати глупавата теза, че едва ли не заради "Балкански поток" е започнала войната в Украйна

Трябва да се приключи глупавата теза, че надали не поради " Балкански поток " е почнала войната в Украйна. Това съобщи на брифинг в Народното събрание зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов. 
 
Ние терзание за плана " Турски поток " нямаме. ПП-ДБ могат да основават колкото си желаят анкетни комисии, добави Теменужка Петкова. Тя направи този коментар по отношение на информацията, че ПП-ДБ са внесли в деловодството на Народно събрание план на решение за основаване на Временна комисия, която да изследва обстоятелствата и събитията към пътната карта за създаване на " Турски поток ".
 
 Теменужка Петкова, ГЕРБ Теменужка Петкова, ГЕРБ Източник: Zonanews
" Комисията, която ПП-ДБ оферират да бъде основана, е добър мотив да предложим основаване на краткотрайна комисия, която да проверява всички обстоятелства и условия с изнесените изказвания от журналиста Христо Грозев за корупция по времето на кабинета на Кирил Петков при износа на оръжия. Тази тематика се проверява в Украйна ", съобщи Теменужка Петкова.
 
" Ние не се опасяваме от никакви краткотрайни комисии. Надяваме се ПП-ДБ да се научат по какъв начин се осъществят тези планове и по какъв начин се отстояват ползите на страната ", добави Петкова.
 
" Турски поток " е план на Република Турция. Нашият план се споделя " Балкански поток ". Аз и " Газпром " сме подписвали единствено паметна записка, тя е предоставена на ДАНС и в случай че всеки един от вас (журналистите, бел. ред.) я изиска, ще му бъде предоставена ", добави Петкова.
 
Според Томислав Дончев повдигането на тематиката за " Балкански поток " демонстрира " политическа беззащитност ".
 
 Томислав Дончев Томислав Дончев Източник: Zonanews
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР