Трябва да се направи невъзможното да има справедливост за българските

...
Трябва да се направи невъзможното да има справедливост за българските
Коментари Харесай

Гешев: Прокуратура ще направи всичко възможно да защити всеки гражданин

Трябва да се направи невъзможното да има правдивост за българските жители. Аз ще се постаря да е по този метод. Това съобщи основният прокурор Иван Гешев пред публицисти по отношение на прегазеното от служител на реда момиченце от пазарджишкото село Братаница, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " .

" Трябва да се решат аргументите, с цел да няма последици. Също като бащата в Шумен, фамилията сподели, че даже едно дете да бъде избавено в бъдеще от техните старания, всичко ще има смисъл. Българската прокуратура ще направи всичко допустимо да отбрани всеки един български жител в границите на пълномощията си и се надява да бъде подкрепена от гражданското общество ", посочи той.

Според него, с цел да се случи това, би трябвало да има разговор сред институциите и следва и другите управляващи да свършат своята работа.

" В сериозна точка се намираме за избрани законодателни промени в полза на българските жители за битка с престъпността. Надявам се най-сетне да бъдем чути, с цел да може тези неща да не се повтарят ", акцентира Гешев.

" Българската прокуратура и аз персонално ще създадем всичко допустимо тези случаи да не не престават и да понижим тази престъпност, която залива българските жители. Очакваме всички български институции да ни поддържат, тъй като би трябвало да работят в полза на българските жители. Надявам се, че те ще вземат участие в диалог в инетерес на българските жители, а няма да гледат персоналния си интерес и няма да ги е боязън, тъй като очевидно някои политически обединения ги е боязън, че нямат причини и ще се изложат при един разговор с прокуратура и по тази причина се пробват да калкулират по-малко вреди като не се срещнат с нас ", сподели основният прокурор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР