Трябва да се използва всяка възможност за доставка на газ,

...
Трябва да се използва всяка възможност за доставка на газ,
Коментари Харесай

Тома Биков: ПП, ДБ и БСП няма да имат и 100 депутати в новия парламент

Трябва да се употребява всяка опция за доставка на газ, само че един от проблемите е къде да се натоварят седемте американски танкера, сподели пред Нова тв Тома Биков от ГЕРБ. Ако няма проблем, за какво тогава се чудят дали да одобряват предлагането през днешния ден до 17 ч.

По-рано енергийният специалист Васко Начев предвижда, че няма друга опция с изключение на предлагането да се одобри.

Биков се надява Деница Златева да се оправи като шеф на „Булгаргаз“, ГЕРБ са били за махането на предходния шеф поради спор на ползи.

Политическа партия, Демократична България и Българска социалистическа партия няма да имат и 100 депутати в новия парламент, предвижда той.

Разговор би трябвало да се води с всеки, даже с тези, които ще останат в съпротива, политическият разговор би трябвало да бъде възобновен, сподели Биков.

Имаме задоволително разновидности за министър-председател, Бойко Борисов ще е в късата листа, счита някогашният народен представител.

Ако ние управляваме страната, нашата стратегия ще ограничи инфлацията за 2-3 месеца, сподели той. Биков обаче не е уверен, че ще има държавно управление в 48-ия парламент. Единствената гаранция да има държавно управление е ГЕРБ да победи съгласно Тома Биков.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР