Трябва да се грижим за природата, за да имаме бъдеще.

...
Трябва да се грижим за природата, за да имаме бъдеще.
Коментари Харесай

Музикантите от Държавна опера - Стара Загора засаждат музикална гора

Трябва да се грижим за природата, с цел да имаме бъдеще. Именно с положително дело в тази тенденция можем да разпознаваем музикантите от Държавна опера - Стара Загора. Членовете на културната институция ще засадят цяла своя " музикална " гора в тази сряда.
Ето какво споделя повече за самодейността Община Стара Загора на уеб страницата си: 
 Поставят камери за видеонаблюдение на част от детските площадки в Стара Загора Поставят камери за видеонаблюдение на част от детските площадки в Стара Загора
Започна монтирането на камерите за видеонаблюдение на част от детски и спортни площадки в разнообразни региони на Стара Загора. Устройства...
" На 24 февруари (сряда) целият колектив на Държавна опера-Стара Загора ще засажда своя гора, която ще назова Музикалната гора. Събитието ще стартира в 11,00 ч. в местността „ Магарешка поляна “. Там ще бъдат засадени 2000 фиданки от дъб-цер, обезпечени от Държавно горско стопанство-Стара Загора.
Екопроявата на колектива на операта се провежда в навечерието на 28 февруари, когато през 1895 година Митрополит Методий Кусев засажда първите фиданки на Ахмак байр, с цел да се трансформира това опустошено място в сакралното за старозагорци Аязмо, в зеленото сърце на Стара Загора.
Делото на Дядо Методий е в положителни ръце, които не престават пътя му. В събитието са поканени да вземат участие народни представители, общинска и регионална администрация, общински съветници, представители на неправителствени организации, на бизнеса, шефове на учебни заведения и детски градини – всички те другари на Държавна опера-Стара Загора. "  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР