Трябва да се числим към евроатлантическата общност, а не към

...
Трябва да се числим към евроатлантическата общност, а не към
Коментари Харесай

Трябва да сме евроатлантици, а не евразийци, настоя Цветанов

Трябва да се числим към евроатлантическата общественост, а не към евразийската . Това разяснява пред публицисти в местността " Рупите " ръководителят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов.

" Разбира се, че би трябвало да поддържаме положителни връзки с Русия, само че това, което те вършат сега, е неприемливо за 21 век ", отсече той.

 Пълна поддръжка за Англия, само че не гоним съветски дипломати Обновена
Пълна поддръжка за Англия, само че не гоним съветски дипломати

Посланик Бойко Коцев се връща на 8 април в Москва

Според него, подкрепяйки Англия, ние поддържаме развитите демократични общества . " Ние не сме проверяващ орган, по тази причина би трябвало да сме солидарни с общата европейска позиция ", изясни заместник-председателят на ГЕРБ.

" От ПГ на ГЕРБ не допуснахме да влезем в тона на Българска социалистическа партия. В петък те желаеха Народното събрание да излезе с обща декларация по случая " Скрипал ", само че това щеше да е доста неверен ход ", уточни Цветанов.

" Затова ние се противопоставихме на това тяхно искане и на собствен ред предложихме в случай че се приема някаква обща позиция - дано тя да кореспондира напълно с тази на европейските водачи ", съобщи той.

 Българска социалистическа партия желае мир, а не война по случая
Българска социалистическа партия желае мир, а не война по случая " Скрипал "

България е водач на Европейски Съюз, би трябвало да бъдем медиатор сред Европейски Съюз и Русия, счита Нинова

По думите му, Българска социалистическа партия водят антиевропейска политика, която има за цел да изтика България отвън евроатлантическата общественост .

" За разлика от тях, аз ще продължа да пазя евроатлантическите полезности, каквото и да ми коства това ", безапелационен беше Цветанов.

Според него в последно време се следила наклонност някои от българските емигранти да се завръщат у нас, като по думите му младите виждали удобните условия за развиване у нас .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР