Трябва да призная, че съм от хората, които подреждат живота

...
Трябва да призная, че съм от хората, които подреждат живота
Коментари Харесай

Моят коледен списък с желания за 2015 г.

Трябва да призная, че съм от хората, които подреждат живота си в описи. Синтезирани и стройни, те ми дават опция да се провеждам по-лесно и да сформира проект, който да последвам.

Обожавам Коледните празници и тяхното приближаване постоянно ме изпълва с доста въодушевление и позитивни страсти. Купуването на коледна декорация и дарове се е трансформирало в едно от обичаните ми занимания, които ме карат да се усещам щастлива и удовлетворена.

Въпреки това, с цел да не си предизвиквам ненужно напрежение измежду навалиците, в никакъв случай не очаквам последния вероятен миг. Това ми оказва помощ да избегна някои неприятни особености, свързани със зимните празници и ми оказва помощ да се насладя пълноценно на този развой.

Създаването на описи е част от организацията. Правя описи за съвсем всичко и всеки, в това число и за себе си – макар че доста рядко съумявам да стигна и до него. Независимо от това, съставянето на моя коледен лист с стремежи постоянно ме връща в детството, връща способността ми да бленувам. Той постоянно е изпълнен с всевъзможни стремежи и прекарвания. Когато го оформям, не се преценявам с тяхната действителна стойност, а се топвам в процеса, което ме кара да се усещам като малко дете, което написа на Дядо Коледа, изцяло решително, че всички негови стремежи ще бъдат изпълнени, в случай че слуша.Всички знаем, че това не всеки път е допустимо и постоянно някои от нас остават леко разочаровани. Знам, че даже и Дядо Коледа мъчно би се справил с всички наши стремежи и прищявки, само че въпреки всичко какъв брой хубаво би било, в случай че всяка от нас имаше опция да сформира своя безконечен лист от стремежи и той по някакво знамение се сбъдне! Винаги съм считала, че всичко е допустимо и от време на време стават чудеса, по тази причина ще си разреша да помечтая и да сформира своя безконечен коледен лист с стремежи за идната 2015 година.

Нека помечтаем дружно девойки!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР