“Трябва да положите всички усилия България да има редовно правителство.

...
“Трябва да положите всички усилия България да има редовно правителство.
Коментари Харесай

Социалистите от Свиленград към Ченчев: Имате подкрепата ни за правителство и политики

“Трябва да положите всички старания България да има постоянно държавно управление. Важно е за хората. Имате поддръжката ни за това да има кабинет и обществени политики. " Така социалистите в Свиленград изпратиха зам.-председателя на Парламентарната група на Българска социалистическа партия и ръководител на Комисията по просвета и медии Иван Ченчев след ползотворна и откровена среща, траяла повече от час и половина, оповестиха от пресцентъра на партията. Заедно с Ченчев в Свиленград беше и националният представител Деян Дечев.

Хората поддържаха обществените ограничения на Българска социалистическа партия до момента, само че показаха и нуждата от нови обществени послания. Бившият народен представител на Българска социалистическа партия от района Никола Динков сложи нуждата от държавна политика при построяването на фотоволтаици за семействата при излизането на битовите консуматори на свободния енергиен пазар и санирането на еднофамилните жилищни здания.

“Всяко мнение е значимо за нас - ние по тази причина сме тук ", обърна се Иван Ченчев към социалистите в Свиленград и им благодари за потребния и добър диалог.

В Свиленград Иван Ченчев организира и среща с културните дейци от града. “Повече бистрота и парите да отиват там, където хората работят. Благодаря на културните дейци в Свиленград за тези думи, за откровения и стойностен диалог, за съответните оферти ", съобщи ръководителят на Парламентарната комисия по просвета и медии. Иван Ченчев беседва с културните дейци за заслужено и почтено субсидиране на читалища, музеи, библиотеки, за повече гласност при спомагателното финансиране и стратегиите за просвета, за нуждата от законодателни промени - въпроси, по които Българска социалистическа партия работи поредно в годините. Иван Ченчев посети НЧ “Просвета 1870 " в Свиленград, където се срещна с млади надарени самодейци и беседва на място за работата на читалищата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР