Трябва да подходим изключително сериозно към мача по две причини:

...
Трябва да подходим изключително сериозно към мача по две причини:
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Искам максимално раздаване и очаквам само победа

Трябва да подходим извънредно съществено към мача по две аргументи: първо от почитание към съперника и второ, тъй като към този момент трети мач сме дружно. Като състав няма да бягаме доста от предходните два дуела. Това сподели на формалната си конференция преди мача против Танзания селекционерът на България Илиан Илиев.

Припомняме, че „ трикольорите “ ще премерят сили с африканската страна в петък от 15:00 часа. Срещата е част от приятелския шампионат FIFA Series в Баку, Азербайджан.

„ Слава богу всички футболисти са здрави, като се изключи тези, които отпаднаха наложително по-рано. Противникът ни не е добре прочут, само че игрово би трябвало да покажем положително лице. Както споделих, съставът ни ще бъде покрай този от предходните два дуела “, добави Илиев.

„ В актуалния футбол има тимове, които може да не са световноизвестни, само че в случай че ги оставиш да си играят тяхното могат да причинят проблеми. Искам всеки един от играчите ми да покаже предпочитание да помогне, даже да получи единствено 5 минути “, сподели още Илиев.

Относно състава на Танзация, селекционерът сподели следното:

„ Африканските тимове играят повече на инстинкт. В дадени обстановки тактически не са толкоз подредени, колкото европейските тимове, само че не би трябвало да разчитаме единствено на това. Ако не сме на нашето равнище като централизация и готовност могат да ни основат проблеми, както се получи против други противници през последната година. За нас е значимо на следващия ден да победим, чакаме единствено победа “, добави Илиев.

Гледайте България - Танзания този петък (22 март) от 15:00 ч. НА ЖИВО по Българска национална телевизия 3 и на bntsport.bg! Студийната ни стратегия стартира в 14:30 ч!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР