Трябва да намерим механизъм за по-голяма диалогичност по национални приоритети,

...
Трябва да намерим механизъм за по-голяма диалогичност по национални приоритети,
Коментари Харесай

Започнаха преговорите между Демократична България и Продължаваме промяната за ново правителство

Трябва да намерим механизъм за по-голяма диалогичност по национални цели, сподели при започване на договарянията за ново държавно управление съпредседателят на „ Демократична България “ (ДБ) Христо Иванов. След „ Българска социалистическа партия за България “ „ Продължаваме Промяната “ (ПП) се среща с другия си съдружен сътрудник - Демократична България, в Народното събрание в опит да откри поддръжка за нов кабинет в границите на 47-то Народно заседание, съобщи Българска телеграфна агенция.

Стъпваме на шест месеца сложни, турбулентни ,

само че в същото време доста положителни достижения, за което желая да благодаря на премиера в оставка Кирил Петков и на останалите от Политическа партия за положителното съдействие, съобщи първоначално Иванов. Според него е нужна ясна стратегия, възстановяване на структурата на взимане на решения в вероятно бъдещо ръководство и изхождайки от ясни цели, да се подходи по доста по-конкретен метод към образуването на болшинство в Народното събрание. Не просто за избор на кабинет, а за напредване на обособените национални цели, посочи Иванов.

Ние считаме, акцентира той, че без да се отхвърляме от задачите, които сме си сложили ,

и ясните позиции, на които стоим, би трябвало да намерим механизъм за по-голяма диалогичност по националните цели, тъй че в действителност в идващите шест месеца да успеем да имаме достижения по в действителност огромни национални цели, тъй като няма другояче смисъл да излъчваме това ръководство.

Мисля, че, както и с Българска социалистическа партия, влизаме в тези съвещания с концепцията да създадем доста ясна и стройна стратегия ,

с доста ясни периоди, тъй че да можем да осъществим всичко това, което българският народ чака от едно държавно управление, обърна се първоначално към Демократична България номинираният за министър председател Асен Василев.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР