Трябва да кажем на г-н Рогозин, че страхливи в България

...
Трябва да кажем на г-н Рогозин, че страхливи в България
Коментари Харесай

Страхливи в България са само русофилите

Трябва да кажем на господин Рогозин, че страхливи в България са единствено русофилите. Но той си го знае, тъй като русофилите постоянно се опасяват от дейностите на “матушката”. Навремето най-големият русофил в Българска комунистическа партия Тодор Живков се беше уплашил, че “големия брат” ще го смени, та даже обществено предлагаше всички да се снишим, до момента в който отмине бурята, пък след това оживелите щели да се преустройват.

Вероятно мнозина имат мемоари от или са чели за учебния гамен, който се държи по-заплашително към тези възпитаници, които се опасяват повече?

Когато ръководещите — под натиска на страхливите русофили — се снишават пред Русия, се случва същото: съветските хулигани стават по-нагли.

Дали думите на господин Рогозин ще накарат ръководещите да схванат, че с държанието си на снишаване не печелят нищо, а губят всичко — това ще забележим в идващите часове и дни. Надявам се, че доста жители ще се троснат (засегнат?) и ще схванат, че определението “страхливци” е резултат от държанието на русофилите.

Иначе господин Рогозин ще остане в историята не с тази хулиганска демонстрация, а с това, че се подиграваше на проектите на Илон Мъск да сътвори ракета, чийто степени да се връщат на Земята, с цел да могат да бъдат употребявани още веднъж. Както знаем, ракетата беше основана и се употребява сполучливо за извеждане на спътници, включително и с хора на борда.

Коментарът е от профила на Вени Марковски във фейсбук. Заглавието е на редакцията



Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР