Трябва да има Закон за пътното хулиганство. Това предложи бившият

...
Трябва да има Закон за пътното хулиганство. Това предложи бившият
Коментари Харесай

Бившият шеф на КАТ Тенчо Тенев за Мис Силикон: В Наказателния кодекс има член, по който може да бъде осъдена

Трябва да има Закон за пътното безчинство. Това предложи някогашният началник на КАТ Тенчо Тенев в ефира на Нова телевизия. И напомни Закона за футболното безчинство и по какъв начин след неговото приемане побойте по стадионите са спрели.

„ Щом автомобила е на Мис Силикон, то тя се вика и дава пояснение. Ако не е карала тя, то споделя кой е карал и тези хора се викат, дават пояснение и се написа акт “, изясни той по отношение на видеото, което демонстрира по какъв начин Катрин Йорданова кара с 256 км/ч.

„ Има нарушаване на скоростта, викаме лидера, пишем акт, глобяваме я със 1800 лева Но за какво не погледнем и към Наказателния кодекс, където написа, че това е непочтено държание. Има действителен член, по който тази жена може да бъде наказана “, съобщи Тенев. По думите му обаче това не се прави, тъй като е по-сложно. „ По-лесно е да се викне лидера и да му се напише акт. Другото желае повече работа “, съобщи някогашният началник на КАТ.

Тенев прикани да се пристъпи към бързи дейности и тол системата да може да се употребява и за засичане на сходен вид нарушавания. „ Тол системата има 300 камери и те могат да са потребни за засичане на висока скорост. Могат да се търсят и откраднати коли “, сподели той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР