Трябва да има много по-добра комуникация, (б.р. Продължаваме промяната“) трябва

...
Трябва да има много по-добра комуникация, (б.р. Продължаваме промяната“) трябва
Коментари Харесай

Каримански за коалицията: Компромисите вече са изчерпани

„ Трябва да има доста по-добра връзка, (б.р. „ Продължаваме промяната “) би трябвало да се вслушват в съдружните сътрудници. Едноличните решения за да може единствено и единствено да се потвърди правотата, въз основата на нужния прогрес на обединението не би трябвало да бъдат основани на егото и самовлюбеността на някои народни представители. “ Това съобщи  пред БТВ ръководителят на бюджетната комисия в Народното събрание Любомир Каримански от „ ИТН “.

По думите му компромисите към този момент са изчерпани.

„ Оттук нататък стъпваме единствено върху съдружното съглашение и го съблюдаваме прецизно “, съобщи още той.

По думите се взимат еднолични решения, с цел да се потвърди правотата за нуждата от прогрес на обединението, които не обаче не би трябвало да бъдат базиране на егото и самовлюбеността на някои представители от изпълнителната власт.  

„ Докато гледате началника на кабинета все едно гледате премиера и противоположното “, съобщи още Каримански. Той разкритикува остро държавното управление, че с въвеждането на антикризисните ограничения е можело да се вкарат и промени заложени в съдружното съглашение, само че нищо от това не е направено. От думите му излиза наяве, че съглашението подписането сред четирите партии не се съблюдава на този стадий.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР