Трябва да е ясно, от 2021 г. вече няма да

...
Трябва да е ясно, от 2021 г. вече няма да
Коментари Харесай

Д-р Иво Костов: Кметове, ориентирайте се, Брюксел вече инвестира в „умни“ селища

Трябва да е ясно, от 2021 година към този момент няма да има стопроцентови безплатни пари от Европейски Съюз. Сега Брюксел стартира да предлага дълготрайни нисколихвени заеми за районно развиване и всеки кмет би трябвало да е наясно, че откакто ги вземе, ще ги възвръща в продължение на 5-7 или 15 години. Без бизнес проект, без методичност, никой няма да получи и лев. Местните управляващи към този момент би трябвало да мислят като корпорации. Това съобщи във видео изявление за „ Студио Банкеръ “ доктор Иво Костов, специалист по основаване и ръководство на европейски планове.

В изявлението доктор Костов сподели още:

Европейска инвестиционна банка има информативен хъб в София, до който всички обществени структури имат безплатен достъп. На този стадий най-спешното е общините да стартират директна връзка с него.

В тогавашните публични библиотеки по места могат да бъдат направени симулационни центрове за образование.

Вижте цялото изявление с доктор Иво Костов:

https://www.youtube.com/watch?v=BIl8ANtU71Y&feature=youtu.be

Когато софтуерът пресметна, че процентът на грешките е най-малък, тогава се поставя изпит и се получава подготовка.

Брюксел подкрепя безплатно като съвещания и препоръки и то в размер на 250 хиляди евро планове, свързани не просто с енергийна успеваемост, а с интегрираното преобразяване на общини и градове в „ умни “ селища, в които също така има цялостна цифровизация, усъвършенствана подготовка, дейно асимилиране на отпадъците в подтекста на така наречен кръгова стопанска система, при която всеки боклук става запас за ново произвеждане.

Дори и да има разболели се от коранивурс, това не значи, че прихваналите го наложително боледуват тежко, трагично и стигат до съдбовен излаз. Смъртността от ковид е в пъти по-ниска, в сравнение с от други болести като диабета, инфаркта, инсулта и стигнем до сезонния грип, който мори много хора и сега. Това добави по тематиката за ковид доктор Иво Костов, практикуващ анестезиолог в белодробно поделение.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР