Трябва да бъдем отговорни от позицията като хора, които са

...
Трябва да бъдем отговорни от позицията като хора, които са
Коментари Харесай

Проф. Георги Михайлов: За БСП имената за политическите постове не са важни

" Трябва да бъдем виновни от позицията като хора, които са призовани да сплотяват нацията, не да я разделят. Изненади няма. Това е право на президента. Ще поставим всички старания, с цел да реализираме триумф в съставянето на държавно управление, а дали това ще се случи - ще забележим в идващите седмици ".

Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия проф. Георги Михайлов в студиото на " Денят ON AIR " след връчването на третия мандат за сформиране на кабинет на Българска социалистическа партия.

По думите Българска социалистическа партия е потвърдила скромността си в ръководството в този момент.

" Тя държеше най-много на обществения дирек, съумя да го отвоюва с бюджета и неговата актуализация. Успя да разпореди и да изпълнят дилемите ѝ нейните министри, които отговаряха за ползите на нацията. Никой не търси сега " алените линии ", никой не търси сега взаимни отстъпки, всеки търси салдото сред вероятното и невъзможното, с цел да се получи нужното - държавно управление. Ние имаме народен проблем сега. Той е тежка енергийна рецесия, тежка геополитическа рецесия, поредност от други рецесии, един проблем, който е затлачен във времето - политическа неустойчивост ", добави проф. Михайлов в ефира на Bulgaria ON AIR.

Той е безапелационен, че за партията му имената за политическите постове не са значими.

" Нашите министри са получили оценка от Националния съвет. И ние ще предложим те да продължат своята работа. Не бива да работим с чувства в политиката, а бива да работим с усещанията, които се основават от съответните дейности. Но има хора, които имат интерес да се забърка тази каша и да няма държавно управление ", разясни националният представител.

Попитан дали би трябвало да се договаря с " Газпром " за доставките на газ, той отговори: " Трябва да се договаря с всички източници на енергийни запаси. Цялата история с връзките ни с Русия стартира да се трансформира в парадокс. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР