Трупът на Милен, загинал при зверския инцидент с мотор, лежал

...
Трупът на Милен, загинал при зверския инцидент с мотор, лежал
Коментари Харесай

Два часа никой не забелязал трупа на моториста Милен, загинал при зверска катастрофа в Бургас

Трупът на Милен, умрял при зверския случай с мотор, лежал два часа без никой да го забележи. Това оповестява Флагман.бг, базирайки се на полицейски източници. Припомняме, че злополуката стана вторник сутринта на кръстовището на бургаските улици " Мария Луиза " и " Иван Вазов ". 30-годишният мъж от кв. " Крайморие " почина на място, а трагичната гибел раздруса целия град.

Зрелищният конфликт станал минути преди 04:00 ч. сутринта. По информация на източници, Милен карал с гневна скорост. Идвайки от надлеза при Океански лов на риба, той изгубил ръководство над транспортното средство поради грапавина на пътя. Моторът подскочил, а Милен изхвърчал на метри. Превозното средство пък се забил в отсрещния хотел. Полицията е отделила региона към 06:00 ч. Два часа след случая трупът на младия мъж лежал без да бъде видян.

" Минавали са коли, само че моторът и тялото са били надалеч от пътя. Шофьорите не са ги забелязали, а и най-вероятно поради ранния час никой не е чул конфликта. Все още не е ясна с каква скорост е карал, само че сигурно била много висока. Ако беше карал с 50-60 км/ч., нямаше да изхвърчи от мотора и към момента щеше да е измежду нас. Жалко за момчето ", разяснява осведомен.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР