Трудно ви е да повярвате, че е на 51, нали?

...
Трудно ви е да повярвате, че е на 51, нали?
Коментари Харесай

Как да си „откраднем“ от блясъка на Джей Ло?

Трудно ви е да повярвате, че е на 51, нали? Особено откакто скоро я видяхме по бански в персоналния й профил в Инстаграм. Със сигурност бихме й завидели за положителната форма, изключително седейки на дивана, стопирайки следващите позиви за разходка до хладилника. Не по-малко певицата ни впечатлява с безупречно гладката си кожа. Едва ли в миналото ще разбираем изцяло тайните й за хубост, само че в този момент можем най-малко малко да си „ откраднем “ от тях, тъй като Джей Ло пусна своя козметична серия – JLo Beauty.
               

Да, тя не е нито първата звезда, която го прави, и сигурно няма да е последната, само че разсъни любознанието ни, тъй като не става въпрос за декоративна козметика, а за серия грижа за кожата, която включва почистващ артикул, серум, хидратант и даже хранителна добавка. „ Обмислям основаването й от близо 20 години “, признава Лопес. „ Но от време на време просто би трябвало да изчакаме верния миг. Мисля, че трябваше да стана по-осъзната, с цел да мога да застана със личната си философия зад тази бюти серия – че хубостта идва от вътрешната страна на открито и тя няма период на валидност. “

Основната съставна част в продуктите е, който за Джей Ло е фамилна традиция, предадена й от нейните майка и баба, които са я научили, че помага за здрава и блестяща коса, кожа и нокти. Хранителната добавка също включва чист дестилат от маслини в състава си. Точно по тази причина серията има антиоксидантни свойства, овлажнява и успокоява кожата. Един от звездните артикули в нея е серумът JLo Glow, който има изсветляващ и повдигащ резултат, с цел да я резервира по-дълго време гладка и свежа.
               

Сред наложителните артикули за всяко момиче съгласно Дженифър Лопес е слънцезащитния крем. „ Още като бях млада, един кожен лекар ми сподели да употребявам слънцезащитни артикули. Много хора към момента не схващат, че това е едно от главните неща, с цел да запазим кожата си млада. Тогава не го знаех, само че в този момент, когато се върна обратно и си дам сметка, че го върша през последните 30 години, си споделям: „ Това е една от тайните за хубост, а аз даже не осъзнавах, че я върша “, споделя тя. Затова и при подготовката на козметичната линия една от задачите е създаването на подобен артикул, който може да се употребява всекидневно, без значение дали сме с, или без.

Лопес издава и че с изключение на верните артикули, които употребява за кожата си, поддържа свежия си тип и с помощта на ежедневни извършения и здравословни хранителни привички. С стартирането на JLo Beauty, тя се надява, че дамите ще се научат да одобряват хубостта на всяка възраст. „ Никой не желае да чуе: „ О, изглеждаш ужасно за 50 “. Искате да чуете, че изглеждате ужасно без значение на каква възраст сте. “

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР