Трудно в днешно време човек може да скрие каквото и

...
Трудно в днешно време човек може да скрие каквото и
Коментари Харесай

Скандално: Емрах плашил фенове с бой заради снимки, на които не се харесва?

Трудно в днешно време човек може да скрие каквото и да е било, изключително в случай че е малко по-популярен. Интересът към него е голям, а всяка стъпка се следи изкъсо. Това сигурно е схванал по сложния метод Емрах Стораро, който, става известно, е много сериозен към това по какъв начин излиза на фотосите с почитатели. А кой е отговорен, когато Емрах не се харесва на фотография? Разбира се, че почитателите!

Днешната история идва от известния ловджия на подписи и селфита Веселин Любенов, който се оплака в профила си във Фейсбук, че Емрах го е заплашвал с пердах, в случай че не махне обща фотография. 

Виж още: Червена лампичка: Звезда от " София Ден и нощ " се оплака от burn-out! Как се оправя Теди?

" Жалко, че брат му е толкоз непретенциозен, печен, добър и оправдателен. Тоя не е в никакъв случай! Ще вървя и с него да се фотографирам на драго сърце и кеф и след това ще ме заплашва: ще те пребия и така нататък Чак ми написа на персонално известие, и то освен на мен и на други фенчета: Свали тази фотография. Не се одобрявам, и дрън-дрън, че не се харесвал. На едната фотография косата, на другата ръката, че не му е мускулеста ", гневен е Веселин, представен от " Телеграф ". 

Ловецът на подписи отбелязва, че другояче Емрах пишел на почитателите си, че общите фотоси с тях го радват и обича да се снимат. 

Виж още: Красивата избраница на умрелия поп-фолк артист Ангел: " Дните минават постепенно и трудно "

Иначе изказванията на Веселин, както и изявленията по тематиката, доближиха до Емрах. Изпълнителят написа на британски, че всеки знае какъв човек е и каква е любовта му към " същинските " му почитатели. Но пък в сторито не отхвърля да е заплашвал с пердах Веселин.

Изображение: https://www.instagram.com/emrastr/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР