Трудно можем да опишем с думи любовта и лоялността на

...
Трудно можем да опишем с думи любовта и лоялността на
Коментари Харесай

Мъж решил да посегне на живота си. Но тогава видял какво държи кучето му в устата си

Трудно можем да опишем с думи любовта и лоялността на кучетата. Убеден съм, че тези създания са ни изпратени от Бог, с цел да ни пазят и да вършат дните ни малко по-светли.

Тези, които в никакъв случай не са имали куче, в никакъв случай няма да научат какво значи да имаш най-хубав другар за цялостен живот.

Байрън Тейлър е човек, който има забавна история за шерване и тя включва кучето му Гео – 6-годишен необичаен уелски булмастиф.

Всичко почнало, когато Байрън се разделил с приятелката си. Чувствал се унищожен и депресиран и намерил избавление в алкохола. Загубил спестяванията си и не съумял да откри причина да продължи живота си, по тази причина решил да постави край.

Той обаче не знаел, че Гео няма да разреши проектът му да проработи.

25-годишният Байрън Тейлър се чувствал като че ли е стигнал дъното и не виждал излаз. Един ден той, изцяло пийнал, направил примка. След това слязъл долу, с цел да напише прощално писмо до фамилията си.

Но когато се върнал горе, Байрън видял, че кучето му има нещо в устата си. Булмастифът  бил хванал примката, до момента в който Байрън бил долу. И когато мъжът се опитал да си върне въжето, Гео отказал да го даде.

Отначало Байрън си помислил, че Гео просто желае да играе. Но скоро схванал, че кучето е съществено. Гео някак бе усетил какво ще направи Байрън и стиснал зъби, като че ли даже би ухапал Байрън, в случай че се опита да измъкне въжето от устата му.

А когато Гео най-сетне пуснал въжето, то било на части.

„ В прочут смисъл мисля, че Гео знаеше какво щях да направя. Те имат шесто възприятие за сходни неща. Той знаеше, че нещо става “, споделя Байрън.

Кучето предиздвикало Байрън да премисли решението си да се самоубие. Той пристигнал на себе си и прегърнал кучето си толкоз мощно, че всичко още веднъж почнало да има смисъл.

За страдание, малко по-късно Гео е диагностициран с нелечим мозъчен израстък.

Това означавало, че не му оставало доста време, тъй че татко му решил да направи последните му дни на Земята най-хубавите, които в миналото е имал. Само два месеца след опустошителната диагноза, Гео умрял в комфорта на ръцете на стопанина си.

Гео към този момент не е в близост, само че мъжът му се грижи споменът за него да остане жив, като споделя на всички по какъв начин любящото куче е избавило живота му. Тази история е специфична респект към едно необикновено куче, което избавило човешки живот.

Сега, когато най-хубавият му другар умря, Байрън му е постоянно признателен, че му е дал най-великия вероятен подарък… подаръка на живота!

Почивай в мир благи Гео, в никакъв случай няма да бъдеш пропуснат.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР