„Трудно ми е да вярвам в съдбата. Много искам да

...
„Трудно ми е да вярвам в съдбата. Много искам да
Коментари Харесай

Папи Ханс: Не съм сериозен поет - slava.bg

„ Трудно ми е да имам вяра в ориста. Много желая да имам вяра в нещо по-голямо от индивида “. Това съобщи пред Нова тв Константин Трендафилов – Папи Ханс, който неотдавна пусна новата си ария. По думите му, преди загубата на неговия татко, той постоянно е вярвал, че няма какво да му се случи.

„ Сега съвсем всяка вечер задрямвам с концепцията, че и аз съм болен “, споделя още той.

Говорейки за гибелта на татко му, артистът разкрива, че преоткрил своя родител на по-късен стадий от живота:

„ Това беше, когато започнах да пиша. Имахме обща тематика и тогава станахме доста близки. Доставяше ми голямо наслаждение да си приказваме и да абсорбирам от него “.

Константин разкрива още, че постоянно, когато чува същинското си име, настръхва и по-скоро е привикнал да му споделят повече Папи Ханс, както е артистичният му псевдоним, написа Tialoto.bg.

„ Аз не съм сериозният стихотворец, който се разсънва заран и стартира да свири на арфа, обичам заниманията. Много съм нерешителен и доста свенлив. Хората не знаят доста за мен “, споделя още той.

Папи Ханс не крие, че поради славата е изгубил доста хора в живота си.

„ За мен любовта се показва напълно в другарство. Романтичната ѝ нотка не участва при мен от много време “, прибавя той.

По мотив новата му ария, която се споделя „ Стига “, изпълнителят и публицист изяснява, че тя е обвързвана с изневярата:

„ Освен за съвестта, новото парче е и за изневярата. Тя е акт на персонален избор. Любовта и сексът се разделят. Много постоянно в една връзка остава единствено обич. Както е споделил Роби Уилямс, в случай че се чудиш сред двама души, постоянно избери втория, тъй като в случай че първият е бил задоволителен, нямаше да има втори “.

Изтчоник: Tialoto.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР