Трудно е да си представим принц Хари с жена, която

...
Трудно е да си представим принц Хари с жена, която
Коментари Харесай

Как Уилям и Кейт разделиха принц Хари и бившата му приятелка?

Трудно е да си представим принц Хари с жена, която не е Мегън Маркъл, изключително след приказната им женитба, която се състоя на 19-ти май.

Но Хари имаше сериозна връзка преди да срещне своята Мегън. Той излизаше с Челси Деви и даже отиде с нея на сватбата на брат си и Кейт Мидълтън през 2011-та. Но се оказва, че точно този ден се е оказал съдбоносен за връзката им и Челси е осъзнала, че не им е писано да бъдат дружно.
 Всеки ден е ново начало! Edna предлага Всеки ден е ново начало!
В нова биографична книга за живота на принц Хари се разкрива, че сватбата на Уилям и Кейт е била краят на връзката сред Хари и Челси.

Челси е видяла какво може би чака самата нея в бъдеще и не е издържала на напрежението. В деня на сватбата хубавицата е решила, че връзката ѝ с Хари няма бъдеще, тъй като идват от разнообразни светове. Деви постоянно е ценяла доста персоналното си пространство и не си е представяла живот под светлината на прожекторите.

Челси е взела вярното решение за самата себе си, защото в този момент ставаме очевидци на големия интерес към Мегън и Хари. Интерес, на който Деви надали би издържала, като се има поради какъв брой ревниво пазеше персоналното си пространство преди години. Тя потвърди, че сред нея и Хари няма неприятни усеща като присъстваше на сватбата му с Мегън напролет.

 принц хари Getty/Gulliver

По-рано този месец самият Хари съобщи, че се тревожи от този прекомерно огромен и неотстъпчив интерес и желае да се отдръпна от общественото пространство за известно време.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР