Трудно е да се правят филми и трябва да даваш

...
Трудно е да се правят филми и трябва да даваш
Коментари Харесай

„Животът е твърде кратък“: С тези думи Де Ниро навърши 80 години

„ Трудно е да се вършат филми и би трябвало да даваш най-хубавото от себе си. Трябва да спазваш работна нравственос. Не искаш да работиш с хора, на които не им пука или които се държат луди на снимачната площадка. Кому е нужно това? Животът е прекомерно къс “, сподели един от най-хубавите американски артисти Робърт де Ниро, който през днешния ден чества 80-ия си рожден ден.


Роденият в Ню Йорк артист е изиграл толкоз доста майсторски функции на огромния екран, спечелил е толкоз доста самопризнания и е спечелил толкоз доста награди, че би било невероятно името му да остане отвън листата на най-хубавите американски екранни артисти.

Той подчертава върху филмите, които прави с режисьора Мартин Скорсезе, като „ Шофьор на такси “, „ Разяреният бик “, „ Добри момчета “, „ Казино “.

Актьорът ползва отличните си актьорски умения и в няколко сантиментални комедии през втората половина на кариерата си. Дори и в поддържащи функции той е впечатляващ, както в „ Джаки Браун “ на Куентин Таратино.

Въпреки че през днешния ден навършва 80 години, известният артист не дава признаци да се отдръпва от актьорството. През октомври по кината ще тръгне новият му филм " Убийци на цветната луна ", 11-ата му взаимна работа със Скорсезе. Филмът получи деветминутни аплодисменти по време на международната си премиера на фестивала в Кан. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР