Трудно е да се обвързваме с дати за отпадане на

...
Трудно е да се обвързваме с дати за отпадане на
Коментари Харесай

Проф. Аргирова за пандемията у нас: Намираме се на гребена на вълната

Трудно е да се обвързваме с дати за отпадане на противоепидемичните ограничения и зеления документ, сподели проф. Радка Аргирова.

Всичко почива на данни. Има си правила, съгласно които се поставя карантина, подвига се карантина, дали се пуска локдаун, дали се подвига. Не бива да го обвързваме с дати, сподели тя.

Аргирова добави, че у нас " Омикрон “ се е появил със забавяне, само че с изключение на него продължава да циркулира и " Делта “. По думите й в болница " Токуда “ всички тежки пневмонии са породени точно от предходния вид на ковид, а не от " Омикрон “. Тя сподели, че България сега се намира на гребена на вълната и започваме леко втурване от другата страна.

Относно ултиматума на партия " Възраждане “ зеленият документ да отпадне до 20 февруари, Аргирова сподели, че се следят данните. " Имаме понижаване на заболеваемостта, обаче имаме един и същи брой интензивни кревати, което е мерило за тежестта на инфекцията. В момента те са 614 заети от 1249 общо, което прави към 50% “, сподели тя пред bTV.

Това, че сме последни по имунизация непрестанно провокира интерес – най-много от страна на СЗО, само че и от страна на други страни, сподели Аргирова.

Тя дефинира няколко аргументи за бавната имунизация тук, а като най-сериозна уточни неправилната и на моменти неприятна връзка за имунизациите.

 

Когато стартира имунизация още при започване на 2021 година, тя стартира с възторг и предпочитание. Тогава се появи и един смъртен случай в Катуница, който още преди да се обясни, министър председателят Борисов тогава сподели, че стопира имунизацията. За имунизацията на " Астра Зенека “ става въпрос. Цяла Англия е имунизирана с нея и нямат никакви недоволства, добави Аргирова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР