Трудно е да повярваме, че компания на само 10 години

...
Трудно е да повярваме, че компания на само 10 години
Коментари Харесай

Xiaomi празнува 10 години с прозрачен OLED телевизор

Трудно е да повярваме, че компания на единствено 10 години може да предлага сходно многообразие, качество и досегаемост, както го прави Xiaomi.

За да отпразнува юбилея си, компанията готви няколко изненадващо футуристични джаджи, като към този момент чуваме клюки за неповторимо мощен и хубав смарт телефон и още няколко продукта.

Един от тях неотдавна бе показан публично и съставлява OLED тв приемник с изцяло транспарантен екран.
 Снимка 491861

Моделът се споделя Mi TV LUX OLED и употребява Transparent OLED технология (TOLED), която отстрани едрите съставни елементи от панела и оставя в него единствено тънки проводници с диоди.

Всички кабели, чипове и огромни проводници са внедрени в овалната кутия под самия екран.

Отзивите са, че картините наподобяват като че ли левитират в пространството, а когато тв приемникът е изключен той не заема толкоз образно пространство, точно тъй като дисплеят е като леко затъмнен прозорец.
 Снимка 491862

Разбира се, тв приемникът може да се употребява като стандартен подобен и да прикачваме към него конзоли и външни съставни елементи.
 Xiaomi и патентът за смарт телефон с поделение за безжични слушалки
Xiaomi патентова смарт телефон с поделение за слушалки

Дано по този начин ги губим по-рядко

Засега моделът ще е разполагаем единствено в Китай на цена от към 7200 $, само че служи като знак за нововъведенията и новите хрумвания в сегмента, които, както добре знаем, доближават и нашите ширини - рано или късно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР