Трудни дни преживява Ева – звездата от обичаната музикална формация

...
Трудни дни преживява Ева – звездата от обичаната музикална формация
Коментари Харесай

Легендарната група "Тоника" осиротя. Тъжни новини за Ева. Сълзи на погребението

Трудни дни претърпява Ева – звездата от обичаната музикална групировка „ Тоника “. Съпругата на починалия Гого Найденов се е дала прошка и със своята майка, която си отишла на 90-годишна възраст. Дълго време певицата съвсем не напускаше дома им в Айтос, където се грижеше непрекъснато за болната си майка. Тя бе загърбила своя персонален и професионален живот в името на това да бъде неразделно до нея. Заради ниските си приходи Ева нямала и опция да наеме жена, която да ѝ оказва помощ, до момента в който старата дама била на легло.

69-годишната певица бе пенсионирана със единствено 200 лв. пенсия. От предходната година обаче получава още 350 лв. добавка, която ѝ бе отпусната от Министерството на културата за заслуги и достижения. Така месечната сума възлизала на 550 лв.. Заради сложните финансови времена за фамилията още преди години синът на Ева и Гого взе решение да емигрира в Англия дружно със своето семейство. Там той е и до през днешния ден и от спестеното изпращал пари и на майка си.

Тегобите за семейство Найденови настъпиха преди близо десетилетие, когато Гого се поболя и внезапно рухна. Диагнозата му бе неразбираема, а фамилията похарчи всичките си събрани спестявания за лекуването, от което в последна сметка нямаше резултат. Наложи се даже да се събират дарения от сътрудници, фенове и другари, с които артистът да продължи да се лекува, въпреки в началото от горделивост да отказвал да търси помощ. Бързо се натрупа огромна сума, само че Гого по този начин и не можа да се възвърне и си отиде на 10 януари 2014 година Вече 8 години брачната половинка му към момента страда неутешимо, а след гибелта му реши да загърби кариерата си съвсем напълно. От време на време Ева има участия дружно с Красимир и Виолета Гюлмезови, с които основаха „ Фамилия Тоника “ след свадите и разпада на истинската „ Тоника “. Тя обаче не можела да си разреши да работи с темповете, с които едно време с сътрудниците ѝ ходели по турнета, фестивали и участия, тъй като прекомерно дълго време отсъствала от сцената.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР