Тротоар на улица в Русе пропадна след ремонт. Преди по-малко

...
Тротоар на улица в Русе пропадна след ремонт. Преди по-малко
Коментари Харесай

Тротоар пропадна след ремонт, кракът на жена хлътна СНИМКИ

Тротоар на улица в Русе пропадна след ремонт. Преди по-малко от две седмици секторът е бил разкопан. След това зоната за пешеходци е възобновена. Но не устоя дълго. Положените плочки са пропаднали и образуват кухи процепи. Жена, която се е намирала на въпросното място, се е озовала с вдлъбнат крайник в един от образувалите се отвори.

„ Няма и две седмици, откокто го направиха след разкопаванията по улицата ни. Тази заран кракът на стара жена хлътна, до момента в който говорех с нея пред вратата на двора ни - ул. " Войводова ". Вътрешното вдлъбване е от тази нощ след дъжда. Следва сигнал. Внимавайте къде стъпвате след ремонт!, “ написа жителка на града.

По думите ѝ повода за пропадането евентуално е некачествената работа на изпълнителите. Тя добавя, че насипаните детайли под плочките не е било трамбовано.

В обществената мрежа част от хората считат, че дамата, чиито крайник е вдлъбнат, би трябвало да съди виновните за случая.

„ Надали ще тръгне да ги съди, едвам свързва двата края, само че през днешния ден ще подадем сигнал, “ написа авторката на обявата във Фейсбук.

„ Престъпна немарливост, безотговорност, липса на съвест и професионална безнаказаност, “ разясняват още.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР