Тропическо смущение в Мексиканския залив се присъединява към две в Атлантическия океан. Какво трябва да знаете

...
Трето тропическо смущение — този път в Мексиканския залив —
Коментари Харесай

Трето тропическо смущение — този път в Мексиканския залив — беше добавено във вторник вечерта към списъка за проследяване на синоптиците, наблюдаващи две други системи, движещи се през Атлантическия океан.

Ето какво Специалистът по ураганите от Националния център за урагани Лиза Бучи каза за трите системи в предупреждението на центъра за урагани от 8 сутринта в четвъртък:

Къде е смущението в Персийския залив?

Центърът за ураганите наблюдава широка зона с ниско налягане, която може да се образува в централната или западната част на Мексиканския залив до началото на следващата седмица.

„След това е възможно известно бавно развитие на тази система, тъй като тя се движи на запад и се приближава към западния залив от крайбрежието на Мексико до средата на следващата седмица,” пише Бучи.

▪ Шанс за формиране след 48 часа: близо 0%.

▪ Шанс за формиране след 7 дни: 30%.< /p>

Какво ще кажете за смущение 1?

Друго понижение на ниското налягане предизвиква неорганизирани гръмотевични бури, което беше на около 900 мили запад-югозападно от островите Кабо Верде.

Тропически депресия може да се образува през уикенда, докато системата се движи на запад или запад-северозапад със скорост от 10 до 15 mph през централния тропически Атлантик.

▪ Вероятност за формиране след 48 часа: 40%.

▪ Вероятност за образуване през 7 дни: 60%.

Какво се случва със смущение 2?

Област с ниско налягане също се формира на юг-югозапад от островите Кабо Верде, която взаимодейства с тропическа вълна, произвеждаща неорганизирани големи дъждове и гръмотевични бури.

Може да има повече развитие, тъй като през уикенда може да се образува тропическа депресия, преди условията на околната среда да станат неблагоприятни до началото на следващата седмица.

< p>Системата се движи на запад-северозапад или северозапад с около 10 mph.

▪ Вероятност за формиране след 48 часа: 40%.

▪ Шанс за формиране след 7 дни: 60%.

Ще засегнат ли Флорида?

Твърде рано е да се каже дали трите системи ще имат някакво въздействие.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР