Тропическа буря започна да излива дъжд над части от американския

...
Тропическа буря започна да излива дъжд над части от американския
Коментари Харесай

Бурята Офелия се готви да връхлети няколко югоизточни американски щата

Тропическа стихия стартира да излива дъжд над елементи от американския щат Северна Каролина и се чака да донесе още превалявания, мощни ветрове и неспокойствие в някои региони на щатите Вирджиния и Делауеър, заяви Националната метеорологична работа, представена от Ройтерс.

Губернаторът на Вирджиния Глен Янгкин разгласи изключително състояние в очакване на бурята " Офелия ", която в петък вечер към момента се намираше над намерено море.

Той сподели, че службите за незабавно реагиране ще бъдат трансферирани на място в навечерието на бурята, която се чака да провокира високи талази, крайбрежни наводнения и да донесе мощни ветрове в залива Чесапийк и при устието на река Потомак.

За огромна част от региона са в действие предизвестия за тропическа стихия и мощно неспокойствие, споделиха от Националната метеорологична работа. Късно нощес службата издаде и предизвестие за вихър за места в източните региони на Северна Каролина.

В петък следобяд " Офелия " се придружаваше от ветрове със скорост от 113 км/ч. Възможно е до неделя бурята да провокира наводнения в регион от Северна Каролина до Ню Джърси.

Снощи губернаторът на щата Мериленд Уес Мур също разгласи изключително състояние.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР