Трогателно писмо, изпратето от дупничанката Стефка Иванова тази сутрин до

...
Трогателно писмо, изпратето от дупничанката Стефка Иванова тази сутрин до
Коментари Харесай

Трогателен урок по доброта и честност от Дупница!

Трогателно писмо, изпратето от дупничанката Стефка Иванова тази заран до struma.com, е пропито с дълбока признателност към една 26-годишна жена, майка на едно детенце от дупнишкото село Ресилово - Евгения Попова Ето какво споделя Стефка:
Мили хора, пиша ви тъй като не мога да допускам, че към момента има такива Човеци, че към момента положителното може да спечелва и, че съществува. Вчера платих сметката си към мобилен оператор в магазин Техномаркет - Дупница. Платих и си потеглих. Час по-късно открих, че портфейлът ми с над 2000 лв. служебни пари е липсващ, няма го.

Изпаднах в потрес, в изискванията на тази рецесия, това безпаричие, за мен бе заплашителен удар. Останах обаче още по шокирана, когато телефонът ми позвъня и се обади млада жена, която ми заяви: Госпожо, открих портфейла ви в магазина на техномаркет, където съм служителка. Свързахме се с мобилния оператор, където сте платили сметката си и по този начин открихме телефона ви. Търсила ме повече от час, правили следствие, коя съм, що съм. Направо онемях, какво е това знамение, какъв е този ангел.

Видях се с Евгения, прелестна млада жена, тя не искаше да заяви семейството си, сподели непретенциозно, единствено, че е майка на едно детенце, и че го възпитава в почтеност и невзискателност. Реших да опиша тази история, с цел да ви вдъхна вяра, че положителното и положителните хора съществуват. Ще напиша публично писмо и до началниците на Евгения Попова, би трябвало да се гордеят с подобен чиновник. Благодаря ти Евгения, бъди здрава и доста щастлива., написа Стефка Иванова.

От struma.com са се свързахли с дупничанката Стефка Иванова, която от неспокойствие била с прегракнал глас: Случи ми се неприятно, само че видях положителното, нямам думи, споделя дамата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР