Трофеите са доказателство за добре свършена работа, заяви старши треньорът

...
Трофеите са доказателство за добре свършена работа, заяви старши треньорът
Коментари Харесай

Анчелоти: Трофеят показва работата на целия отбор

Трофеите са доказателство за добре свършена работа, съобщи старши треньорът Карло Анчелоти след успеха на Реал (Мадрид) с 2:0 над Атлетик (Билбао) на финала за Суперкупата на Испания.

Това е 21-и трофей в кариерата на италианеца, само че и първи от четири години и половина насам.

" Да, през кариерата ми съм печелил доста титли, само че мина известно време от последния. Титлата демонстрира работата на цялостен един тим в приключен вид. В очите на хората купите са доказателство, че нещата в този клуб се движат добре. Мисля обаче, че свърших добра работа и в Евертън и Наполи, където за жалост не завоювах нищо.

Гордея се, че имам опция да повеждам Реал Мадрид. Никога няма да се уморя от успехите и постоянно ще им се веселя. Харесва ми също по този начин да виждам футболистите щастливи ", съобщи Татко Карло.

62-годишният Анчелоти бе треньор на Реал и при спечелването на десетата купа в Шампионската лига през 2014. С тима той има още Купа на Испания, Суперкупа на Европа и трофей от Световното клубно състезание, като всички те бяха извоювани в първия му престой. Той завърши през 2015.

Единственият трофей, който Анчелоти няма с Реал, е този от шампионата. В историята на отбора към момента няма треньор, който е печелил всички вероятни шест купи.

Освен пет трофея с " белите ", Анчелоти има три с Байерн (Мюнхен), един с Пари Сен Жермен, три с Челси, осем с Милан и един с Ювентус.
 Реал (Мадрид) победи Атлетик (Билбао) с 2:0
Реал (Мадрид) се оправи с Атлетик (Билбао) и завоюва първи трофей след завръщането на Анчелоти

" Белия балет " към този момент има 12 трофея
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР