Трийсет човека са се почувствали зле по време на полета

...
Трийсет човека са се почувствали зле по време на полета
Коментари Харесай

30 пътници пострадаха заради изключена система за херматизация в самолет

Трийсет индивида са се почувствали зле по време на полета на аероплан на индийската самолетна компания Jet Airways от Мумбай до Джайпур, защото водачите евентуално са не запомнили да включат системата за херметизация, предадоха ДПА и АП, като се позоваха на индийски медии.

Машината със 166 пасажери и петчленен екипаж наред се е върнала в Мумбай. На 30 пасажери, получили кръвотечение от ушите и носовете, е била оказана здравна помощ, съобщи Българска телеграфна агенция.

Агенция Press Trust of India(Прес концерн ъв Индия) заяви, че по данни от Главната дирекция по гражданско въздухоплаване пътническият салон не е бил херметизиран по време на полета. Според уеб страницата за следене на полети Flightradar24 самолетът " Боинг-737 " е спрял да се издига на височина 3350 метра, преди да обърне към Мумбай.

От самолетната компания споделиха, че бордовият личен състав е краткотрайно отхвърлен от работа, до момента в който продължава следствието по случая.

 

Passengers on a Jet Airways flight in India suffered nosebleeds and ear pain after the flight crew reportedly forgot to flick a switch to maintain air pressure on the plane.

Here`s the story: https://t.co/6YrTGdIBNMpic.twitter.com/VIeke4ouOq

— Sky News (@SkyNews) September 20, 2018

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР